Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмЗнаковите лица на ПП-ДБ Христо Иванов, Антоанета Цонева, Надежда Йорданова

...
Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмЗнаковите лица на ПП-ДБ Христо Иванов, Антоанета Цонева, Надежда Йорданова
Коментари Харесай

Христо Иванов, Антоанета Цонева, Надежда Йорданова и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ остават извън 50-ото Народно събрание

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм

Знаковите лица на ПП-ДБ Христо Иванов, Антоанета Цонева, Надежда Йорданова и Ивайло Мирчев няма да намерят място в бъдещия народен парламент. Ясни са и тримата им представители в европейския. 

Никола Минчев, Радан Кънев и Христо Петров - Ицо Хазарта ще са тримата представители на " Продължаваме промяната - Демократична България " в Европейския парламент.

Кънев и Петров влизат с помощта на преференциите, с които са разместили подредбата на листите - надлежно от пето и шесто място.

Неуспехът на " Да, България " да излъчи евродепутати е една от аргументите за оставката на Христо Иванов като ръководител на партията, настояват наши източници от обединението ПП-ДБ.

По лично предпочитание Иванов се отхвърли от депутатския мандат, само че с изключение на него в националния парламент не влизат членове на управлението като Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева и някогашният правосъден министър Атанас Славов.

Под въпрос е и Надежда Йорданова - също някогашен министър на правораздаването.

В общо 10 региона ПП-ДБ няма да излъчат народен представител.

От решението на водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев зависи кой още ще отпадне.

Ако Петков избере да е народен представител от 23-ти столичен регион Настимир Ананиев няма да е депутат, а в бъдещия 50-и Народното събрание от Перник ще влезе Бойко Рашков.

Ако Асен Василев избере да е народен представител от Хасково, от листата в Пловдив-град ще влезе Манол Пейков - кадър на " Да, България ".

Лена Бориславова се връща в Народното събрание, само че брачният партньор ти и някогашен заместник-председател на Народно събрание Мирослав Иванов се разделя с него.

Решението на Христо Петров да избере Европейския парламент вкарва в националния Венеция Ангова.

Благодарение на преференции народен представител от 25-ти столичен регион ще е и Елисавета Белобрадова.

ДСБ резервира броя на депутатите си и в европейския, и в българския парламент и това е една от аргументите водачът Атанас Атанасов да не подава оставка.

Инфо: БНР

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР